SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

Aanbod voor 3 jarigen

Kinderen maken, als ze drie jaar zijn, een sprongetje in hun ontwikkeling. Ze krijgen meer behoefte aan uitdaging en willen meer samen spelen. Er ontstaat een grote behoefte om meer te willen ‘leren’ en bepaalde zaken onder de knie te krijgen. De kinderen willen daarin serieus genomen worden. Op deze leeftijd krijgen ze steeds meer oog voor de wereld om hen heen en ontstaat de behoefte om de wereld te gaan begrijpen.

SKH heeft om deze reden voor kinderen van 3 jaar een speciaal aanbod om hen voor te bereiden op de basisschool. Het aanbod voor 3 jarigen wordt op onze locaties op verschillende manieren georganiseerd:

  • een Driesprong groep in school
  • 3+ groep op SKH de Tamboerijn
  • 3+ activiteiten op het kinderdagverblijf

Driesprong groep in school

In de basisscholen Ceder en de Ichthus zijn er speciale Driesprong groepen die zijn opgezet in nauwe samenwerking met de school. Er wordt aangesloten bij de activiteiten van de school, waardoor de stap naar de basisschool heel natuurlijk verloopt. Meer informatie vindt u hier: SKH Ceder en SKH de Grote Beer.

3+ groep op SKH de Tamboerijn

SKH de Tamboerijn heeft ervoor gekozen om de kinderen naar leeftijd in te delen. Zo zijn er drie groepen met kinderen van 0-3 jaar en gaan alle kinderen vanaf 3 jaar naar de 3+ groep. Meer informatie vindt u op de pagina van SKH de Tamboerijn.

3+ activiteiten op het kinderdagverblijf

Op de volgende kinderdagverblijven van SKH worden op vaste dagdelen 3+ activiteiten geboden:
SKH Amiketoj
SKH de Bonte Koe
SKH Do Re Mi

Meer informatie over deze activiteiten vindt u hier.

Aanmelden?

U kunt uw kind aanmelden via deze website. Heeft u een vraag? Belt u dan gerust naar 0229-248770 of mail een vraag via het contactformulier.