SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op zoek naar een unieke opleiding met uitzicht op een...

lees meer...

IKEC Jonge Kind

Speciaal onderwijs, zorg en kinderopvang, alles op één plek. Dat is het ideaal voor kinderen, ouders én professionals die intensief samenwerken. Het kan bij het Integraal Kind en Expertise Centrum Jonge Kind (IKEC). Het IKEC Jonge Kind is gevestigd aan de rand van het Risdammerhout Park en vlakbij Kinderboerderij de Woid en winkelcentrum de Huesmolen. Wij bieden hier als SKH kleinschalige opvang voor kinderen van 2 tot 7 jaar.

Samen voor het kind

Onze locatie biedt een intensieve en integrale samenwerking tussen SBO de Piramide, SBO de Wissel, SO ZML/MG de Eenhoorn, Aloysius, Centrum voor dagbehandeling Parlan, het Samenwerkingsverband De West-Friese knoop en dus ook Stichting Kinderopvang Hoorn. Binnen het IKEC werken onze gespecialiseerde pedagogisch medewerkers samen voor en rondom het kind met één pedagogisch beleid.

Onze ruimte is ingericht om op een leuke, gestructureerde en zinvolle manier vrije tijd te besteden. Structuur maakt het voor de kinderen voorspelbaar waardoor het kind zich veilig voelt in de omgeving. Het benadrukken van de goede kwaliteiten en een positieve benadering vergroot de sociale en emotionele vaardigheden van de kinderen.

‘Liefde en grenzen maakt van kinderen mooie mensen’.

Scheerder 2
1625 VA Hoorn
06 82 39 57 36.

Aanspreekpunt ouders: Virginia Buijsman
IKEC@kinderopvanghoorn.nl