SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

SKH Boedijn | Muziek-BSO

ikwileenrondleidingSKH biedt naast de reguliere BSO ook thema-BSO. Dit doen wij om ons aanbod voor kinderen van 7 jaar en ouder aantrekkelijker te maken. Is uw kind graag met muziek bezig en wil hij/zij zich op muzikaal gebied verder ontwikkelen? Dan is SKH Boedijn, gevestigd in Muziekschool Boedijn, iets voor uw kind. De locatie biedt plaats aan één groep van 20 kinderen van 7 jaar of ouder en is tijdens schoolweken geopend op dinsdag en donderdag. 

Vanaf 12 september 2017 is de muziek BSO ook op dinsdag geopend!

Elke BSO bij SKH is een Vreedzame BSO. Hiermee sluiten we aan bij de Vreedzame scholen. Het uitgangspunt is dat de kinderen leren om samen te werken, verantwoordelijkheid te dragen voor de groep en de ruimte en om te gaan met verschillen tussen mensen. Ze leren conflicten zo op te lossen dat beide partijen tevreden kunnen zijn. Kortom: ze oefenen voor het echte werk, later in de maatschappij.

muzieklessen

De kinderen krijgen tussen 15.30 uur en 17.00 uur muzieklessen van een professionele muziekdocent van Muziekschool Boedijn. Doelen van de muzieklessen zijn: samen zingen en spelen, kennismaken met instrumenten en algemene muzikale vorming. Voor en na de les is er ruimte voor vrij spel en buitenspelen. De muziek-BSO wordt aangeboden voor het reguliere tarief. Er zijn dus geen meerkosten!

huisregels

De thema-BSO’s zijn bedoeld voor kinderen van 7 jaar en ouder. Er is SKH vervoer vanaf elke locatie naar de thema BSO’s. Kinderen op SKH Boedijn kunnen pas ná 17.30 uur door hun ouders opgehaald worden in verband met het lesprogramma. Het meenemen van vriendjes en vriendinnetjes is niet mogelijk. In vakanties zijn de kinderen op hun reguliere locatie. Indien ze alleen een plaats op SKH Boedijn hebben, verblijven ze in de vakanties op SKH de Raccers.

informatie

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH Boedijn. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerkers alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen. Wij zien u graag!

SKH Boedijn
Noorderstraat 3
1621 HV in Hoorn
Aanspreekpunt ouders: Jelle Blaauw
boedijn@kinderopvanghoorn.nl

06-58815773

Wijkmanager: Mirjam Entius
mentius@kinderopvanghoorn.nl
06 17 00 26 26