SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Natuur BSO de Molshoop gaat open op maandag bij voldoende...

lees meer...

SKH de Bussel | BSO

ikwileenrondleidingSKH de Bussel is een kleine knusse locatie met een ruime buitenplaats die uitnodigt tot buitenspelen. SKH de Bussel biedt opvang aan één groep van 20 kinderen van 4 tot 12 jaar en is gekoppeld aan basisschool de Bussel. Elke BSO bij SKH is een Vreedzame BSO. Hiermee sluiten we aan bij de Vreedzame scholen. Het uitgangspunt is dat de kinderen leren om samen te werken, verantwoordelijkheid te dragen voor de groep en de ruimte en om te gaan met verschillen tussen mensen. Ze leren conflicten zo op te lossen dat beide partijen tevreden kunnen zijn. Kortom: ze oefenen voor het echte werk, later in de maatschappij.

omgeving

Vlakbij Milieu-educatiecentrum Mak Blokweer, park, zwembad en winkelcentrum.

binnen spelen

SKH de Bussel is gevestigd in een lokaal van de school. Het is een mooie lichte ruimte, waar de kinderen na school eerst eten en drinken. Daarna mogen de kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. Binnen is er  voor elk wat wils. De creatievelingen kunnen knutselen, tekenen en schilderen. Maar natuurlijk is het ook leuk om een spelletje te doen met elkaar, rustig te lezen of te spelen in de bouw- of verkleedhoek. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitleven in de gymzaal van school.

buiten spelen

Er is een fantastische buitenruimte, aangezien de locatie het hele schoolplein tot haar beschikking heeft. Op het schoolplein hoeft niemand zich te vervelen. Er is genoeg buitenspeelgoed zoals steppen, skateboards, skeelers en springtouwen voor urenlang speelplezier.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties

Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen vanuit school naar SKH de Kreek. Op deze hoofdlocatie wordt, net als in de vakanties, een activiteitenprogramma geboden met activiteiten die meerdere weken lopen. De kinderen ontmoeten dezelfde kinderen die ze ook in de vakanties tegenkomen. Dit biedt duidelijkheid voor de kinderen, we kunnen zo een betere personeelsbezetting organiseren en de kinderen hebben meer speelgenoten.

informatie

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH de Bussel. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerksters alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen. Wij zien u graag!

SKH de Bussel
James Grievelaan 23A
1695 HZ  Blokker
0229 265605

Teamcoördinator (aanspreekpunt ouders): Monique Schutte

Wijkmanager: Femke de Boer
fdeboer@kinderopvanghoorn.nl
06 11 60 85 21