SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

SKH de Kameleon | BSO

ikwileenrondleidingSKH de Kameleon maakt met basisschool de Klipper gebruik van hetzelfde gebouw. Samen heten ze ‘brede school De Bres’. SKH de Kameleon biedt plaats aan drie BSO-groepen á 20 kinderen van 4 tot 12 jaar en beschikt over een fantastische ontdektuin. Elke BSO bij SKH is een Vreedzame BSO. Hiermee sluiten we aan bij de Vreedzame scholen. Het uitgangspunt is dat de kinderen leren om samen te werken, verantwoordelijkheid te dragen voor de groep en de ruimte en om te gaan met verschillen tussen mensen. Ze leren conflicten zo op te lossen dat beide partijen tevreden kunnen zijn. Kortom: ze oefenen voor het echte werk, later in de maatschappij.

omgeving

Diverse speelplaatsen, een mooi groot speelveld naast de deur en sportpark De Blokkers.

ontbijt

Om de dag goed te beginnen, kunnen de kinderen bij ons gezellig en gezond ontbijten. U kunt als ouder ‘s morgens minder gestresst naar uw werk vertrekken in de wetenschap dat uw kind bij SKH in alle rust een broodje kan eten. Dit is fijn voor de kinderen, maar ook voor u als ouder. De kinderen worden op de VSO ontvangen met een gezellig gedekte tafel waar zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerksters de dag zullen beginnen. Het bestaande voedingsbeleid is uiteraard ook voor het VSO ontbijt van toepassing. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

binnen spelen

Op onze locatie werken we activiteitengericht. De activiteiten worden door de kinderen samen met de pm-ers bedacht en zijn heel divers. De wensen van de kinderen staat hierin centraal. Aangeboden wordt: sport en spel, creatieve activiteiten in diverse vormen (schilderen, tekenen, knutselen), koken, muziek, theater en ga zo maar door. Als ouder kunt u het activiteitenprogramma van de locatie bekijken op het activiteitenbord op de locatie. SKH de Kameleon heeft voor de oudste kinderen (7 jaar en ouder) een chillruimte waar ze met elkaar kunnen computeren, lezen, spelletjes doen, televisie kijken en gewoon lekker met elkaar kunnen zitten.

buiten spelen

Er is bij de locatie een fantastische ontdektuin die de vindingrijkheid van de kinderen stimuleert en waarin ze optimaal kunnen ontdekken, tuinieren en spelen. Tevens kunnen de kinderen zich volop vermaken op het grote schoolplein en het naastgelegen speelveld met voetbalveldje.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties

Vanaf de zomervakantie 2017 zal de vakantie locatie worden gewijzigd van SKH de Kameleon naar SKH het Spectrum.

Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen vanuit school naar SKH het Spectrum. Op deze hoofdlocatie wordt, net als in de vakanties, een activiteitenprogramma geboden. Daarbij wordt rekening gehouden met de interesses van alle kinderen op het gebied van creativiteit, sport en spel. De kinderen ontmoeten dezelfde kinderen die ze ook in de vakanties tegenkomen. Dit biedt duidelijkheid voor de kinderen, we kunnen zo een betere personeelsbezetting organiseren en de kinderen hebben meer speelgenoten.

informatie

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH de Kameleon. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerkers alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen.

SKH de Kameleon
Han Hoekstrahof 200A
1628 WX te Hoorn
0229 260 575
kameleon@kinderopvanghoorn.nl
Teamcoördinator (aanspreekpunt ouders): Gerti de Koeijer

Wijkmanager: Marlies Luitjes
mluitjes@kinderopvanghoorn.nl
06 17 00 26 25