SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

SKH de Molshoop | Natuur-BSO

ikwileenrondleidingVindt uw kind het heerlijk om in de natuur op ontdekkingstocht te gaan? SKH biedt naast de reguliere BSO ook thema-BSO. Dit doen wij om ons aanbod voor kinderen van 7 jaar en ouder aantrekkelijker te maken. SKH de Molshoop biedt plaats aan één groep van 20 kinderen van 7 jaar of ouder en is tijdens schoolweken geopend op dinsdag en donderdag. 

Elke BSO bij SKH is een Vreedzame BSO. Hiermee sluiten we aan bij de Vreedzame scholen. Het uitgangspunt is dat de kinderen leren om samen te werken, verantwoordelijkheid te dragen voor de groep en de ruimte en om te gaan met verschillen tussen mensen. Ze leren conflicten zo op te lossen dat beide partijen tevreden kunnen zijn. Kortom: ze oefenen voor het echte werk, later in de maatschappij.

natuur-BSO

SKH de Molshoop is tijdens schoolweken geopend op dinsdag en donderdag tot 18.30 uur en gevestigd bij MAK Blokweer in Blokker. Op deze dagen kunnen kinderen tussen 16.00 uur en 17.00 uur banjeren door de natuur. De activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats en worden gegeven door pedagogisch medewerksters van SKH en soms door activiteitenbegeleiders van MAK Blokweer. De natuur-BSO wordt aangeboden voor het reguliere BSO-tarief. Er zijn dus geen meerkosten!

Per 1 januari 2018 gaat SKH de Molshoop ook op maandag open! Bent u geïnteresseerd in plaatsing van uw kind? Meldt uw kind dan vrijblijvend aan via het ouderportaal.

activiteitenaanbod

De kinderen zijn heel veel buiten. Er is daar een mooie grote schommel en veel groen, zoals de natuurspeeltuin van Mak-Blokweer. De kinderen werken in de boerderij, of doen één van de vele andere natuuractiviteiten.

De groep is gevestigd in het gebouw de Molshoop. Die is voorzien van diverse spelletjes en knutselmateriaal. Er wordt ook gebruik gemaakt van het natuurtheater, dat boven in de Molshoop is.

huisregels

De thema-BSO’s zijn bedoeld voor kinderen van 7 jaar en ouder. Er is SKH vervoer vanaf elke locatie naar de natuur-BSO. Het meenemen van vriendjes en vriendinnetjes is niet mogelijk.

informatie

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH de Molshoop. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerksters alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen. Wij zien u graag!

SKH de Molshoop
Kloosterhout 1-2
1695 JC in Blokker
06-17002619
molshoop@kinderopvanghoorn.nl

Teamcoördinator (aanspreekpunt ouders): Maaike Klein

Wijkmanager: Marlies Luitjes
mluitjes@kinderopvanghoorn.nl
06 17 00 26 25