SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

SKH de Pontonnier | BSO

ikwileenrondleidingSKH de Pontonnier is een kleine, huiselijke locatie die gebruik maakt van een prachtig speellokaal met een mooi speelhuis. De locatie biedt ruimte aan één groep van 20 BSO-kinderen. Er wordt samengewerkt met basisschool De Pontonnier. 

Elke BSO bij SKH is een Vreedzame BSO. Hiermee sluiten we aan bij de Vreedzame scholen. Het uitgangspunt is dat de kinderen leren om samen te werken, verantwoordelijkheid te dragen voor de groep en de ruimte en om te gaan met verschillen tussen mensen. Ze leren conflicten zo op te lossen dat beide partijen tevreden kunnen zijn. Kortom: ze oefenen voor het echte werk, later in de maatschappij.

omgeving

Nabij sporthal De Opgang, het parkje van Risdam Noord, Park Risdammerhout en winkelcentra.

binnen spelen

Het lokaal van SKH de Pontonnier is onlangs opnieuw ingericht waardoor er leuke hoekjes zijn ontstaan. Verder kunnen kinderen zich heerlijk terugtrekken in ‘het woonhuis’ dat over een beneden- en bovenverdieping beschikt. In het naastgelegen speellokaal kunnen kinderen zich uitleven.

buiten spelen

De locatie heeft de beschikking over een fijne speelplaats met een klimrek om te klauteren en een glijbaan. Daarnaast is er een prachtig groot grasveld waar de kinderen lekker kunnen rennen, ravotten en verstoppen.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties

Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen vanuit school naar SKH de Tweemaster. Op deze hoofdlocatie wordt, net als in de vakanties, een activiteitenprogramma  geboden. Daarbij wordt rekening gehouden met de interesses van alle kinderen op het gebied van creativiteit, sport en spel.

De kinderen ontmoeten dezelfde kinderen die ze ook in de vakanties tegenkomen. Dit biedt duidelijkheid voor de kinderen, we kunnen zo een betere personeelsbezetting organiseren en de kinderen hebben meer speelgenoten.

informatie

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH de Pontonnier. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerksters alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen. Wij zien u graag!

SKH de Pontonnier
Ark 2
1625 CE Hoorn
0229 763 900
Teamcoördinator (aanspreekpunt ouders): Saskia Renckens
pontonnier@kinderopvanghoorn.nl

Wijkmanager: Mirjam Entius
fdeboer@kinderopvanghoorn.nl
06 11 60 85 21