SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

SKH de Tweemaster | BSO

ikwileenrondleidingSKH de Tweemaster biedt ruimte aan één groep van 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is gekoppeld aan de basisscholen de Tweemaster, het Kompas. SKH de Tweemaster heeft veel te bieden waaronder een kookkeuken én een timmerkamer. 

Elke BSO bij SKH is een Vreedzame BSO. Hiermee sluiten we aan bij de Vreedzame scholen. Het uitgangspunt is dat de kinderen leren om samen te werken, verantwoordelijkheid te dragen voor de groep en de ruimte en om te gaan met verschillen tussen mensen. Ze leren conflicten zo op te lossen dat beide partijen tevreden kunnen zijn. Kortom: ze oefenen voor het echte werk, later in de maatschappij.

omgeving

Vlakbij sporthal De Opgang, het parkje van Risdam Noord, Park Risdammerhout en winkelcentra.

ontbijt

Om de dag goed te beginnen, kunnen de kinderen bij ons gezellig en gezond ontbijten. U kunt als ouder ‘s morgens minder gestresst naar uw werk vertrekken in de wetenschap dat uw kind bij SKH in alle rust een broodje kan eten. Dit is fijn voor de kinderen, maar ook voor u als ouder. De kinderen worden op de VSO ontvangen met een gezellig gedekte tafel waar zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerksters de dag zullen beginnen. Het bestaande voedingsbeleid is uiteraard ook voor het VSO ontbijt van toepassing. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

binnen spelen

Het speelgenot begint al in de royale hal waar een hindernisbaan kan worden gemaakt van speelmatten. SKH de Tweemaster beschikt over een speciaal ingerichte kookkeuken en een timmerkamer waar kinderen zich creatief kunnen uitleven. In de groepsruimte wordt gegeten, gedronken en gepraat.

buiten spelen

Er is een ruim schoolplein met  een prachtig grasveld rondom de locatie. Op het schoolplein hanteren wij het Johan Cruijff principe met veel uitdagend en divers sport en spelmateriaal en is er ook een tafeltennistafel aanwezig.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties

Op woensdag- en vrijdagmiddag komen ook de kinderen van de locaties SKH de Musketiers en SKH de Pontonnier vanuit school naar SKH de Tweemaster. Hier wordt, net als in de vakanties, een activiteitenprogramma geboden. Daarbij wordt rekening gehouden met de interesses van alle kinderen op het gebied van creativiteit, sport en spel.

De kinderen ontmoeten dezelfde kinderen die ze ook in de vakanties tegenkomen. Dit biedt duidelijkheid voor de kinderen, we kunnen zo een betere personeelsbezetting organiseren en de kinderen hebben meer speelgenoten.

informatie

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH de Tweemaster. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerksters alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen. Wij zien u graag!

 

SKH de Tweemaster
Ark 1
1625 CE Hoorn
0229 299 111
Teamcoördinator (aanspreekpunt ouders): Saskia Renckens
srenckens@kinderopvanghoorn.nl

Wijkmanager: Mirjam Entius
mentius@kinderopvanghoorn.nl
06 17 00 26 26