SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

SKH Korredoete | BSO

SKH Korredoete is een kleinschalige BSO, bestaande uit één BSO-groep van maximaal 20 kinderen en is gevestigd in de Gildehal in Nibbixwoud. De locatie is speciaal ingericht voor vrijetijdsbesteding van kinderen in de basisschoolleeftijd. Elke periode hebben we een ander thema waarbij diversiteit, creativiteit en het maken van eigen keuzes voorop staat.

Elke BSO bij SKH is een Vreedzame BSO. Hiermee sluiten we aan bij de Vreedzame scholen. Het uitgangspunt is dat de kinderen leren om samen te werken, verantwoordelijkheid te dragen voor de groep en de ruimte en om te gaan met verschillen tussen mensen. Ze leren conflicten zo op te lossen dat beide partijen tevreden kunnen zijn. Kortom: ze oefenen voor het echte werk, later in de maatschappij.

Buitenspelen en de omgeving

Buiten hebben we een speelpleintje met een schuur met veel buitenspelmateriaal. Naast SKH Korredoete ligt de ijsbaan. In de zomer is dit een groot grasveld waar we heerlijk op kunnen spelen. Aan de andere kant van Korredoete ligt het park.

Binnen spelen

Er is een ruime sporthal die zorgt voor veel speel- en sportplezier bij de kinderen. Deze grenst aan het BSO lokaal. In de leefruimte van SKH Korredoete is er voor iedereen iets te doen! De huishoek is gezellig ingericht met een poppenbed en een keukentje. In de groep is ruimschoots speelgoed aanwezig. Kinderen kunnen er heerlijk spelen met lego, maar ook samen een gezelschapsspelletje spelen. Creatieve activiteiten worden volop aangeboden. Kleuren en tekenen, kleien en schilderen; kinderen kunnen zich goed uitleven.

Ontbijt

Om de dag goed te beginnen, kunnen de kinderen bij ons gezellig en gezond ontbijten. U kunt als ouder ‘s morgens rustig naar uw werk vertrekken in de wetenschap dat uw kind bij SKH in alle rust een broodje kan eten. Dit is fijn voor de kinderen, maar ook voor u als ouder. De kinderen worden op de VSO ontvangen met een gezellig gedekte tafel waar zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerksters de dag zullen beginnen. Het bestaande voedingsbeleid is uiteraard ook voor het VSO ontbijt van toepassing. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

BSO in de schoolvakanties

In de vakanties worden de kinderen opgevangen op hun eigen locatie Korredoete. Er is een vakantie thema waarin we met de kinderen samen activiteiten bedenken. Ook worden er vaak uitjes georganiseerd met de hele organisatie, aan de hand van het thema.

Informatie

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH Korredoete. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerksters alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen. We zien u graag!

 

BSO

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH Korredoete. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerksters alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen. We zien u graag!

SKH Korredoete
Sluisvenpad 2
1688 WV Nibbixwoud
0229 579499
korredoete@kinderopvanghoorn.nl
openingsuren: 7.00-18.00 uur

Wijkmanager: Femke de Boer
fdeboer@kinderopvanghoorn.nl
06 11 60 85 21