SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Natuur BSO de Molshoop gaat open op maandag bij voldoende...

lees meer...

Prijzen BSO

Alle BSO uren van SKH komen in aanmerking voor de regeling kinderopvangtoeslag. Wat u uiteindelijk betaalt, is het resultaat van een complexe berekening van het aantal openingsuren per dag (afhankelijk van de school en van de dag in de week), op welke dagen u opvang wilt en welke contractsoort u wenst. Via de prijscalculator kunt u de bruto en netto kosten van de kinderopvang bij SKH berekenen.

Het is niet langer toegestaan om ‘voorbereidings- en vervoerstijd’ bij de NSO (naschoolse opvang) te rekenen als opvanguren. In navolging van deze maatregel heeft SKH een tarief vastgesteld per school op basis van de uren die nodig zijn om de kinderen van die basisschool op te vangen. De eindtijd van de onderbouw per school is over het algemeen het begin van de opvang.

Voorbeeld: als een school uitgaat om 15.00 uur dan loopt het dagdeel van de NSO van 15.00 uur tot 18.30 uur. Dit geldt dan voor alle kinderen van die school, ook als de bovenbouw pas om 15.15 uur uitgaat.

in de prijzen is inbegrepen:

  • Bij naschoolse opvang ook de opvang voor hele dagen op lesvrije dagen, als deze door de school vooraf zijn vastgesteld;
  • Activiteiten en uitstapjes;
  • Maaltijden, fruit en tussendoortjes. Bij een bijzonder dieet kan aan u worden gevraagd zelf voor de voeding te zorgen;
  • Zes ruildagen;
  • Vervoerskosten, mits u kiest voor de BSO die gekoppeld is aan de basisschool van uw kind.

aantal dagdelen

Bij de buitenschoolse opvang geldt geen minimale afname van dagdelen. Het is mogelijk om voor- en naschoolse opvang te combineren. De uurprijs wordt dan een gemiddelde van deze twee producten.

Voor opvang op wisselende dagen (flexibele opvang) wordt een opslag van 15% berekend over de gehele contractprijs.