SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

Thema-BSO

SKH biedt naast de bestaande BSO ook thema-BSO!

De activiteiten op de theater- en natuur-BSO maken het keuzeaanbod voor kinderen vanaf 7 jaar nog aantrekkelijker. Heeft u thuis een echte toneelspeler, danser of zanger in de dop of vindt uw kind het heerlijk om in de natuur op ontdekkingstocht te gaan, dan kunt u uw kind bij één van de thema-BSO’s inschrijven.

muziekles op SKH Boedijn

SKH Boedijn aan de Noorderstraat 3 (in muziekschool Boedijn) is tijdens schoolweken geopend op dinsdag en donderdag. De kinderen krijgen tussen 15.30 uur en 17.00 uur muzieklessen van een professionele muziekdocent van Muziekschool Boedijn. Doelen van de muzieklessen zijn: samen zingen en spelen, kennismaken met instrumenten en algemene muzikale vorming. Voor en na de les is er ruimte voor vrij spel en buitenspelen.

theaterles op SKH het Podium

SKH het Podium aan de Joh. Messchaertstraat 3 (in locatie SKH de Raccers) is tijdens schoolweken geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op deze dagen krijgen de kinderen tussen 16.00 uur en 17.30 uur theaterlessen. Denk hierbij aan dans, toneel, zang, etc. De kinderen leren van alles over samenwerken, improviseren, laten zien wie je bent en je inleven in een ander. Uiteindelijk leidt het tot een gezamenlijke spetterende voorstelling.

de natuur in op SKH de Molshoop

SKH de Molshoop bij MAK Blokweer in Blokker is tijdens schoolweken geopend op dinsdag en donderdag. Op deze dagen kunnen kinderen banjeren in de natuur. De activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats en worden gegeven door pedagogisch medewerksters van SKH en soms door activiteitenbegeleiders van MAK Blokweer.

aanmelden

De thema-BSO wordt aangeboden tegen het reguliere BSO-tarief. Er zijn dus geen meerkosten! U kunt uw kind voor 1 of meer middagen per week inschrijven voor de thema-BSO. Gaat uw kind 1 of meer ochtenden of meerdere dagen per week gebruik maken van opvang, dan schrijft u uw kind voor de overige dagdelen in bij de reguliere opvang die is gekoppeld aan de school van uw kind. Voorschoolse opvang, schoolvrije dagen en vakanties worden in alle gevallen aangeboden op de BSO die gekoppeld is aan de school van uw kind. Mocht uw kind willen stoppen bij de thema-BSO, komt het voor deze middag met voorrang op de wachtlijst bij de reguliere BSO. In geval van een flexibele plaats geldt dat aanmelding voor de thema-BSO alleen mogelijk is bij afname van een vaste middag. U kunt uw kind hier aanmelden.

huisregels thema-BSO

  • De thema-BSO’s zijn bedoeld voor kinderen van 7 jaar en ouder;
  • Er is SKH vervoer vanaf elke locatie naar de thema-BSO’s;
  • Kinderen op de theater-BSO kunnen pas ná 17.30 uur door hun ouders opgehaald worden in verband met het lesprogramma;
  • Het meenemen van vriendjes en vriendinnetjes is niet mogelijk.

Voor meer informatie klik hier:

SKH het Podium
SKH de Molshoop
SKH Boedijn