SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Natuur BSO de Molshoop gaat open op maandag bij voldoende...

lees meer...

SKH het Fluitschip | KDV

Met een verticale groep (0 tot 4 jaar) van maximaal 12 kinderen bieden we bij SKH Goofy kleinschalige kinderopvang. Mede door de kleinschaligheid is het mogelijk de kinderen dagelijks professioneel te verzorgen en begeleiden in een huiselijke sfeer. De kinderen ervaren deze omgeving als een veilige plek, waar pedagogisch medewerksters je echt zien en steeds proberen om je te volgen in wat je nodig hebt. Waar pedagogisch medewerksters grenzen aangeven en bewaken en waar zij uitleggen én voordoen hoe we met elkaar omgaan. En waar pedagogisch medewerksters je stimuleren en aanmoedigen om nieuwe dingen te leren.ikwileenrondleiding

SKH Goofy is gevestigd in tijdelijke huisvesting aan de St. Jozefstraat. Per 1 september zullen wij verhuizen naar een nieuw onderkomen in de wijk.

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven op SKH Goofy. Neemt u van tevoren even contact op voor een afspraak, zodat de pedagogisch medewerksters alle tijd hebben om u een rondleiding te geven en antwoord te geven op al uw vragen. Wij zien u graag!

SKH Goofy
St. Jozefstraat 61
1624 VN Hoorn
goofy@kinderopvanghoorn.nl
0229 215007
openingsuren: 7.00-18.30 uur
let op: in week 32 en 33 is Goofy in 2017 nog gesloten. Vanaf 1 september 2017 gelden de reguliere openingstijden. 
Wijkmanager: Mirjam Entius
mentius@kinderopvanghoorn.nl
06 17 00 26 26