SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op zoek naar een unieke opleiding met uitzicht op een...

lees meer...

SKH hoofdsponsor van Speeldag 2017

17 september is het weer feest in de binnenstad op de Speeldag! Elk jaar zien wij veel blije spelende kinderen en volwassenen. Kinderen spelen graag en veel. Kinderen ontwikkelen en leren door spelend mee te doen aan de wereld om hen heen. Daarom besteden de pedagogisch medewerkers van SKH dagelijks veel aandacht aan het (samen)spel van de kinderen. Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH) is hoofd-sponsor van de Speeldag omdat spelen de basis is voor de ontwikkeling van ieder kind.

Tijdens de Speeldag wordt de Roode Steen omgetoverd tot een feestelijk SKH plein. Samen met onze partners maken we er die dag een echt feestje van! Kom je ook?

Wat gaan we doen?

  • Dansen op de dansvloer met DJ en dansers
  • Maak jezelf mooi met schminken, tatoo’s, haren vlechten, nagels lakken
  • Samen muziek maken
  • Lounge-tipi met (voor)leesactiviteiten
  • Ballonnenclown
  • Superbellen maken

Muziek BSO Boedijn nu ook op dinsdag open!

SKH heeft in Hoorn drie thema BSO’s; een natuur BSO, een theater BSO en sinds april ook een muziek BSO in muziekschool Boedijn. Op de muziek BSO krijgen kinderen vanaf 7 jaar muzieklessen van een muziekdocent, er wordt samen gezongen en gespeeld, kennis gemaakt met instrumenten en kinderen kunnen zich algemeen muzikaal ontwikkelen. Vanwege grote belangstelling is Muziek BSO Boedijn nu ook op dinsdag geopend! De muziekschool is ook aanwezig bij de Speeldag op het SKH plein om samen muziek te maken.