SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang
SKH Kinderopvang

Op donderdag 29 maart jl. hebben de bestuurders van  de...

lees meer...

TSO Algemeen

Dagelijks blijven veel kinderen over op school. Op verzoek van verschillende scholen verzorgt SKH de tussenschoolse opvang (TSO). SKH geeft prioriteit aan een veilige en vertrouwde omgeving waar het kind in een ontspannen sfeer kan overblijven, eten en drinken. Om dit te waarborgen wordt de TSO op een gestructureerde manier gerealiseerd.

de TSO bij SKH is een gezellige lunchclub

Er is een aparte overblijfruimte voor elke groep van 20 tot 25 kinderen met twee TSO-medewerksters. De jongste kinderen worden door de leerkracht naar de TSO gebracht of door de medewerkster uit de klas opgehaald. Na afloop van de maaltijd wordt gezamenlijk opgeruimd waarna de lunchclub start. Kinderen kunnen kiezen uit creatieve en sportieve activiteiten die zich voornamelijk buiten afspelen. Daarnaast kunnen ze ook ontspannen in de ‘chillhoek’ of vrij spelen. Het belangrijkste is dat kinderen een prettige tijd hebben bij de TSO. Na afloop van de TSO worden de jongste kinderen door de medewerker weer naar de eigen klas gebracht.

SKH gaat ervan uit dat u uw kind een verantwoord lunchpakket meegeeft

SKH zorgt voor melk, kinderthee of water. Mocht uw kind liever iets anders willen drinken, dan kunt u dit meegeven. Koolzuurhoudende dranken zijn niet toegestaan. Snoepen mag met mate. Er zijn duidelijke regels en afspraken met betrekking tot hygiëne, gedrag aan tafel, tafelmanieren en sociale omgang. Eten en drinken hoort een sociale en vooral plezierige bezigheid te zijn. Daarom wordt een kind nooit gedwongen te eten, maar wel gestimuleerd tot eten.

de prijs van de TSO hangt af van de mate waarin professionele groepsleiding wordt ingezet

De TSO-medewerksters bij SKH zijn professionele pedagogisch medewerksters of groepshulpen. Er zijn verschillende modellen mogelijk. De school van uw kind heeft hierin een keuze gemaakt. Bij prijzen vindt u meer informatie over het model dat voor uw school van toepassing is en de bijbehorende prijs.

als u structureel gebruik maakt van de TSO is het voordelig om een contract met SKH af te sluiten

Dit geldt al vanaf 1 dag per maand. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden. U kunt uw kind aanmelden via het ouderportaal. Hier kunt u aangeven welke vaste dagen per week of flexibele dagen per maand u wilt afnemen. U ontvangt een contract dat u binnen de gestelde termijn ondertekent en aan ons retourneert. Uw kind kan gebruik maken van de TSO zodra het getekende contract inclusief de machtiging voor automatische incasso bij SKH binnen is.

u kunt ook gebruik maken van een strippenkaart

Hiervoor kunt u uw kind aanmelden via het ouderportaal. Hierbij geeft u in de opmerkingen aan of u een strippenkaart van 5 of 10 strippen wilt aanschaffen. Deze is geldig gedurende de gehele basisschoolperiode van uw kind. Het deel van de strippenkaart dat niet is gebruikt, wordt op uw verzoek aan het einde van de basisschoolperiode gerestitueerd.

Bent u al klant van SKH? Dan kunt u hier met uw debiteurnummer een strippenkaart aanvragen en direct via iDeal betalen.

Bent u nog geen klant van SKH? Dan ontvangt u snel na uw aanmelding voor de TSO via het ouderportaal een mail met uw debiteurnummer. Vervolgens kunt u hier met uw debiteurnummer een strippenkaart aanvragen en direct via iDeal betalen

In het ouderportaal kunt u zien hoeveel strippen u nog over heeft. Klik hier voor de leveringsvoorwaarden van de TSO.

Lees hier de huisregels voor de TSO.

wij verzoeken u om aan de leerkracht van uw kind te melden dat uw kind overblijft

Het is belangrijk dat de leerkracht weet op welke dagen uw kind naar de TSO gaat en dus niet door u wordt opgehaald. Via het ouderportaal kunt u doorgeven op welke dagen uw kind naar de TSO komt.