skip to Main Content

Theater of natuur

Heeft u thuis een echte toneelspeler, danser of zanger in de dop of vindt uw kind het heerlijk om in de natuur op ontdekkingstocht te gaan, dan kunt u uw kind bij één van de thema BSO’s inschrijven.
De activiteiten op de thema BSO maken het keuzeaanbod voor kinderen vanaf 7 jaar nog aantrekkelijker. De thema BSO’s zijn tijdens schoolweken geopend en vervoer vanaf elke school in Hoorn wordt door SKH geregeld.

Aanmelden
De thema BSO wordt aangeboden tegen het reguliere BSO-tarief. Er zijn dus geen meerkosten

Theaterles op SKH het Podium: De kinderen krijgen tussen 16.00 uur en 17.30 uur theaterlessen. Denk hierbij aan dans, toneel, zang, etc. De kinderen leren van alles over samenwerken, improviseren, laten zien wie je bent en je inleven in een ander. Uiteindelijk leidt het tot een gezamenlijke spetterende voorstelling. Lees verder

De natuur in op SKH de Molshoop: De kinderen mogen vrij spelen in de natuur, op de schommel of helpen in de boerderij. Om 15.30 uur als alle kinderen binnen zijn, gaan we de dieren voeren. Daarna is er elke week een nieuwe activiteit, bijvoorbeeld speurtochten doen, naar de natuurspeeltuin of broodjes bakken boven de vuurkorf. Lees verder

Paarden verzorging bij de Paarden BSO: De kinderen zijn bij de paarden BSO vaak actief bezig met het verzorgen van de paarden. Daarnaast doen ze vele activiteiten buiten op de manege of het nabijgelegen park. De paarden BSO is gevestigd bij Stal Liza in Berkhout, voor meer informatie neem contact met ons op.
Een plaatsing op de paarden BSO is afhankelijk van beschikbaarheid in het vervoer. 

Muziekles: In samenwerking met de Muziekschool Boedijn worden er bij verschillende BSO locaties muzieklessen gegeven om meer kinderen kennis te laten maken met muziek en zodat ieder kind zich op muzikaal gebied verder kan ontwikkelen. Er zal aandacht gegeven worden aan: samen zingen en spelen, kennismaken met instrumenten en algemene muzikale vorming. De locaties geven een eigen invulling geven aan de muzieklessen.

 

 

 

 

Back To Top