skip to Main Content

SKH Amiketoj | KDV | 3+ | BSO

SKH Amiketoj is een moderne en grote locatie. We bieden opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar verdeeld over 3 KDV groepen en 2 BSO groepen met kinderen van basisschool Dynamis en Elif.

Binnen spelen
Het bijzondere van SKH Amiketoj zijn de veelzijdige en speelse ruimtes. Geen rechthoekige identieke ruimten, maar verschillend van vorm en grootte. Door de vele grote ramen is de lichtinval geweldig! De knusse groepsruimtes bieden veel speelmateriaal. De KDV groepen grenzen allen zowel aan de speelgang als aan de ontdektuin. Doordat de groepen per twee geschakeld zijn, biedt dit peuters mogelijkheden tot ‘ontdekken’. Zo kunnen zij een kijkje nemen bij de kinderen van de naastgelegen groep. Voor de kinderen van de BSO is er een mooie, grote en gezellige binnenruimte. Voor de oudsten is een eigen ruimte ingericht.

Buiten spelen
Alle KDV groepen van SKH Amiketoj monden uit op de mooie natuur ontdektuin, waar de kinderen volop de ruimte krijgen om te ontdekken, spelen en leren. Er is een sprookjesbos, een heuvel met waterplezier, een wilgentunnel en voor de allerkleinsten een babytuin. Ook zijn er fruitbomen in de tuin aanwezig zodat we heerlijke peren, bessen en frambozen kunnen eten. Elke dag in ieder geval een half uur buiten spelen. Met de leuke bijkomstigheid dat je gewoon vies mag worden! Voor ieder kind zijn er laarzen en een overall, dus onbevangen spelen, ook als het weer misschien iets minder is.

Voor de BSO is er achterin de natuur ontdektuin een klein veldje met twee doeltjes waar ze kunnen spelen. Verder spelen we vaak op het ruime plein van basisschool Elif of een speeltuintje in de wijk.

Driesprong
Alle kinderen van 3 jaar verzamelen zich tijdens schoolweken op dinsdagochtend voor de Driesprong activiteiten. Hier werken ze spelenderwijs aan de vaardigheden die belangrijk zijn om een goede start te kunnen maken op de basisschool. Zij knutselen, bouwen en doen gezelschapsspelletjes. Op deze manier willen wij de oudste kinderen meer ruimte en uitdaging bieden.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties
Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen vanuit school naar SKH Ceder. Op deze locatie wordt, net als in de vakanties, een activiteitenprogramma aangeboden die meerdere weken loopt.

“Met leuke thema’s, activiteiten een gezonde dosis humor genieten wij elke middag! Het is een voorrecht om een bijdrage te kunnen leveren in het leven van ieder kind, dit dragen wij uit en hierdoor is het contact met ouders warm en persoonlijk.”

0229 299847
amiketoj@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH Amiketoj (KDV).
Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH Amiketoj (BSO).

Back To Top