skip to Main Content

SKH de Bazzeroet | KDV | Maatwerkgroep

SKH de Bazzeroet is gevestigd in een prachtig pand uit 2014 met een geweldige natuur ontdektuin. Het pand met sedumdak straalt landelijkheid uit en heeft uitzicht op de volkstuinen. De locatie is optimaal bereikbaar vanaf de A7, ligt net buiten het centrum van Hoorn en de wijk Grote Waal en beschikt over een eigen parkeerterrein direct bij de ingang. SKH de Bazzeroet biedt plaats aan twee KDV groepen (0-4 jaar) en een maatwerkgroep voor flexibele opvang geopend van 6.00 – 19.30 uur.

Binnen spelen
De locatie heeft een lange hal vanaf de hoofdingang waaraan de drie groepen grenzen. Elke groep heeft 2 slaapkamers, een verschooneiland in de groep en openslaande tuindeuren. Op de groep vermaken de baby’s zich prima in de grondbox en er zijn veel gezellige hoekjes gecreëerd: een huishoek, een verkleedhoek, een bouwhoek en een leeshoekje. Aan het eind van de hal is de centrale keuken en hier is ook een ruime speelhoek, die gebruikt wordt door de achterste groep of voor extra activiteiten voor bijvoorbeeld de kinderen vanaf 3 jaar. Er wordt met Startblokken gewerkt waarin de thema’s helemaal aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Buiten spelen
Buitenspelen staat centraal bij onze locatie. Elke groep heeft via tuindeuren toegang naar onze ontdektuin speciaal aangelegd door ‘De Twee Heren’. De tuin is groot en zo verdeeld dat elk stukje van de tuin een nieuwe uitdaging kent om te ontdekken. In de ontdektuin is weinig materiaal nodig. Kinderen kunnen zich verstoppen achter of in wilgentenen hutjes en er is een aparte babytuin. Van de appel- en perenboom uit de tuin maken we appelmoes of stoofperen. In de tuin zijn hoogteverschillen gemaakt waar kinderen kunnen klimmen en klauteren of hun evenwicht kunnen oefenen. De paadjes die in de tuin zijn aangelegd, geven de kinderen de mogelijkheid om hun weg te zoeken in de natuur en steeds weer iets te ontdekken. De kinderen genieten van de groene omgeving! In de natuur ontdektuin zijn ook de buitenbedjes geplaatst waarin veilig in de buitenlucht geslapen kan worden. Al lang een succes in Scandinavië en ook bij SKH!

Flexibele opvang
Wilt u minder uren per dag afnemen en de uren zelf inplannen? Of heeft u opvang nodig tussen 6.00 en 19.30 uur? Bij SKH de Bazzeroet kan dat op de maatwerkgroep. Voor meer informatie: klik hier.

0229 241 079
bazzeroet@kinderopvangwestfriesland.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Bazzeroet.

Back To Top