skip to Main Content

SKH de Bonte Koe 

 

In verband met verhuizing naar SKH de Kreek is locatie Bonte Koe tijdelijk gesloten.

 

SKH de Bonte Koe is gevestigd in basisschool Socrates, maakt onderdeel uit van de brede school en ligt vlakbij MFA de Kreek. Wij bieden kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Binnen spelen
Op de twee verticale groepen komen kinderen tot rustig spel in de diverse hoeken. Voor de baby’s is er een grondbox aanwezig om veilig in te kunnen kruipen en te spelen. De peuters gaan ook vaak naar ‘buiten’ binnen het gebouw. Vanuit de groep even naar de andere groep kijken; dat is heel leuk als je broer of zus daar zit. Of we gaan er met z’n allen op uit om in de keuken ons fruit te pakken. En als je bijna 4 wordt, mag je alvast even kijken in je toekomstige klas! Daarnaast spelen we soms bij de peuterspeelzaal van Stichting Netwerk. Daar hebben ze weer ander speelgoed dan bij ons, dus daar vermaken de kinderen zich dan ook goed.

Buiten spelen
Op de prachtige afgesloten buitenspeelplaats is een natuur ontdektuin, deze wordt dagelijks met veel plezier gebruikt. Fietsen, klauteren, rennen en spelen met zand in de zandbak of zandtaartjes maken in de buitenkeuken. Er is genoeg ruimte en buitenspelmateriaal om te spelen. Voor de kleinere kinderen hebben we een plek gecreëerd waar fietsjes niet kunnen komen; om rustig te kunnen spelen en te ontdekken. Verder staan er palen op het plein waar mooie tenten gebouwd kunnen worden. En niet te vergeten hebben we onze eigen koe in het gras!

Drieplus activiteiten
Alle kinderen van 3 jaar verzamelen zich op dinsdag- en donderdagochtend voor de Drieplus activiteiten. Hier werken ze spelenderwijs aan de vaardigheden die belangrijk zijn om een goede start te kunnen maken op de basisschool. Door verdieping op de thema’s is er extra aandacht voor het bevorderen van de woordenschat en het vergroten van taalbegrip.

0229 261 933
bontekoe@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Bonte Koe (KDV).

Back To Top