skip to Main Content

SKH Korredoete | BSO

SKH Korredoete is een kleinschalige locatie met 1 BSO groep met max. 20 kinderen gevestigd in de Gildehal in Nibbixwoud. De Gildehal is speciaal ingericht voor vrijetijdsbesteding van kinderen in de basisschoolleeftijd en biedt tevens onderdak aan de JoMeGiNi.

Binnen spelen
In de BSO ruimte is er voor iedereen iets te doen! De huishoek is gezellig ingericht met een poppenbed en een keukentje. Er is ruimschoots speelgoed aanwezig en kinderen kunnen heerlijk spelen met lego, maar ook samen een gezelschapsspelletje spelen. Creatieve activiteiten worden volop aangeboden. Kleuren en tekenen, kleien en schilderen; kinderen kunnen zich goed uitleven. Elke periode hebben we een ander thema waarbij diversiteit, creativiteit en het maken van eigen keuzes voorop staat. Aangrenzend aan de BSO ruimte is er een ruime sporthal die zorgt voor veel speel- en sportplezier bij de kinderen.

Buiten spelen
Buiten hebben we een speelpleintje met een schuur met veel buitenspelmateriaal. Naast SKH Korredoete ligt de ijsbaan. In de zomer is dit een groot grasveld waar we heerlijk op kunnen spelen. Aan de andere kant ligt het park.

Samen met ons team kwaliteit kinderopvang neerzetten waarbij we aansluiten bij de behoefte van de kinderen en ouders, en proberen kinderen door middel van kinderparticipatie zoveel mogelijk hierin te betrekken.”

0229 579499
Open van 7.00-18.00 uur
Korredoete@kinderopvangwestfriesland.nl

Back To Top