skip to Main Content

SKH de Bussel | KDV | BSO

SKH de Bussel is gevestigd in basisschool de Bussel in Blokker, vlakbij MAK blokweer, een park, een zwembad en een klein winkelcentrum. Op onze kleinschalige locatie bieden we opvang voor kinderen van 0-12 jaar en werken we met een vast team.

Binnen spelen
De ruime KDV groep heeft een fijne ruimte om te spelen in huiselijke sfeer. De groepsruimte grenst aan de kleuterklassen van de basisschool. Samen met de school zorgen we voor een omgeving waar kinderen zich gezien voelen. Waar ze binnen én buiten uitgedaagd worden om op onderzoek uit te gaan. Door samen te spelen en te werken ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun sociale vaardigheden. Op de BSO groep is een mooi speelhuis aanwezig en er zijn voldoende plekken om lekker te spelen en te knutselen. Het is ook leuk om een spelletje te doen met elkaar, rustig te lezen of te spelen in de bouw- of verkleedhoek. Bij slecht weer maken we regelmatig gebruik van de gymzaal waar we bewegingsactiviteiten doen.

Buiten spelen
We hebben een prachtige buitenruimte waar een mooie, ruime natuur ontdektuin is aangelegd. We maken gebruik van het hele schoolplein, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Er is genoeg buitenspeelgoed zoals steppen, skateboards, skeelers en springtouwen voor urenlang speelplezier.

Schooltijden
We bieden naast de volledige dagopvang (7.00-18.30 uur) ook opvang aan van 8:00 – 14:15 uur, dit sluit aan bij het continue rooster van basisschool de Bussel. Als kinderen 4 jaar worden, zijn ze niet verplicht om door te stromen naar basisschool de Bussel. Alle kinderen zijn welkom!

“Erg trots op ons kinderdagverblijf, het vaste team en de goede samenwerking met OBS de Bussel en de BSO”.

“Wij zijn heel erg blij, dat we aan zoveel kinderen uit de buurt een warme en gezellige opvang kunnen bieden, van baby tot aan kinderen van groep 8”.

0229 265605
bussel@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier de laatste GGD-rapportage van KDV de Bussel.
Lees hier de laatste GGD-rapportage van BSO de Bussel.

Back To Top