skip to Main Content

SKH de Bussel | KDV | BSO

SKH de Bussel is gevestigd in basisschool de Bussel in Blokker, vlakbij MAK blokweer, een park, een zwembad en een klein winkelcentrum. Naast de kinderen van basisschool de Bussel vangen we hier ook de kinderen van de Sint Jozefschool op.

Op onze kleinschalige locatie bieden we opvang voor kinderen van 0-12 jaar en werken we met een vast team.

We hebben een prachtige buitenruimte waar een mooie, ruime natuur ontdektuin is aangelegd. We maken gebruik van het hele schoolplein, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Er is genoeg buitenspeelgoed zoals steppen, skateboards, skeelers en springtouwen voor urenlang speelplezier.

KDV 0-3 jaar

De ruime KDV groep heeft een fijne ruimte om te spelen in huiselijke sfeer. Samen met de school zorgen we voor een omgeving waar kinderen zich gezien voelen. Waar ze binnen én buiten uitgedaagd worden om op onderzoek uit te gaan. Door samen te spelen en te werken ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun sociale vaardigheden. Als kinderen 4 jaar worden, zijn ze niet verplicht om door te stromen naar basisschool de Bussel. Alle kinderen zijn welkom!

KDV 3+

SKH de Bussel heeft een groep speciaal voor alle kinderen van 3 tot 4 jaar, de 3+ groep. De kinderen van 3 jaar werken spelenderwijs aan de vaardigheden die belangrijk zijn om een goede start te kunnen maken op de basisschool. We maken regelmatig uitstapjes, zoals naar het park, onze activiteiten sluiten vaak aan bij het thema van de kleuterklas van basisschool de Bussel. Ook spelen onze 3 jarigen soms al in de kleuterklas of samen met de kleuters buiten om de overgang naar school te versoepelen. Als kinderen 4 jaar worden, zijn ze niet verplicht om door te stromen naar basisschool de Bussel. Alle kinderen zijn welkom!

Schooltijden
Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar bieden naast de volledige dagopvang (7.00-18.30 uur) ook opvang aan van 7:00 – 14:15 uur, dit sluit aan bij het continurooster van basisschool de Bussel.

“Erg trots op ons kinderdagverblijf, het vaste team en de goede samenwerking met OBS de Bussel en de BSO”.

BSO

Op de BSO groep komen kinderen uit de hele wijk, van zowel de Bussel als Sint Jozefschool. Er is een mooi speelhuis aanwezig en er zijn voldoende plekken om lekker te spelen en te knutselen. Het is ook leuk om een spelletje te doen met elkaar, rustig te lezen of te spelen in de bouw- of verkleedhoek. Bij slecht weer maken we regelmatig gebruik van de gymzaal waar we bewegingsactiviteiten doen.

“Wij zijn heel erg blij, dat we aan zoveel kinderen uit de buurt een warme en gezellige opvang kunnen bieden, van baby tot aan kinderen van groep 8”.

0229 265605
bussel@kinderopvangwestfriesland.nl

Lees hier de laatste GGD-rapportage van KDV de Bussel.
Lees hier de laatste GGD-rapportage van BSO de Bussel.

Back To Top