skip to Main Content

SKH Ceder | KDV | Peuterspeelschool | BSO | Jeugdhonk

SKH Ceder is gevestigd in basisschool de Ceder en onderdeel van de Cedercampus. Gezamenlijk willen we een rijke sociale omgeving creëren voor alle kinderen in de wijk. SKH Ceder bestaat uit een groep voor kinderdagopvang (0 tot 4 jaar), een peuterspeelschool (2 tot 4 jaar) en een BSO groep (4-12 jaar). De ligging is vlakbij sporthal de Kers, het Willem Wiesepark en Natuurpark Mak-Blokweer.

Binnen spelen
SKH Ceder is een sfeervolle en gezellige locatie die van vele speelgemakken is voorzien. We proberen met elkaar een gezellige sfeer te creëren waar kinderen zich thuis en prettig voelen. Met voldoende tijd, ruimte en aandacht voor het individuele kind én voor de groep, en met een prima op elkaar ingespeeld team van pedagogisch medewerkers zeggen niet alleen de kinderen maar ook de ouders zich hier thuis te voelen.Buiten spelen
Buiten hebben we een groot schoolplein tot onze beschikking waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er staan verschillende speeltoestellen en er zijn voldoende spelmaterialen waarmee de kinderen zich kunnen uitleven. Ook door middel van de sportieve activiteiten is buitenspelen op SKH Ceder voor ieder kind een feest.


Peuterspeelschool
Bij de peuterspeelschool worden kinderen vanaf 2 jaar optimaal voorbereid op de basisschool. Spelenderwijs worden kinderen geholpen om de stap naar de basisschool op een natuurlijke manier te nemen. We werken hierbij nauw samen met de kleuterklassen van basisschool de Ceder. Als kinderen 4 jaar worden, zijn ze niet verplicht om door te stromen naar de Ceder. Ook kinderen die naar een andere basisschool doorstromen zijn bij ons welkom. Bekijk de website van de peuterspeelscholen voor meer informatie.

Ochtend /dag arrangementen
Voor kinderen van 0-4 jaar bieden we een ochtend arrangement aan van 07:00 uur – 14:15 uur, dit sluit aan bij het continue rooster van school. Kinderen kunnen uiteraard ook de gehele dag opgevangen worden van 7.00-18.30 uur.

Jeugdhonk
Speciaal voor de oudste kinderen is er bij SKH de Ceder een jeugdhonk ingericht. Er worden hier activiteiten aangeboden voor kinderen vanaf 9 jaar en ouder. In de vakanties komen alle kinderen van 9 jaar en ouder uit de kersenboogerd naar SKH de Ceder.

0229 212 525
ceder@kinderopvangwestfriesland.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH Ceder – BSO.
Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH Ceder – KDV.

Back To Top