skip to Main Content

Dynamis | KDV | 3+ | BSO

We bieden opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar verdeeld over 3 KDV groepen en 2 BSO groepen in de locatie aan de Timpaan, in de basisschool Dynamis is 1 peutergroep gevestigd. Klik hier voor meer informatie over de peutergroep.

Binnen spelen
Het bijzondere van Dynamis locatie Timpaan zijn de veelzijdige en speelse ruimtes. Geen rechthoekige identieke ruimten, maar verschillend van vorm en grootte. Door de vele grote ramen is de lichtinval geweldig! De knusse groepsruimtes bieden veel speelmateriaal. De KDV groepen grenzen allen zowel aan de speelgang als aan de ontdektuin. Doordat de groepen per twee geschakeld zijn, biedt dit peuters mogelijkheden tot ‘ontdekken’. Zo kunnen zij een kijkje nemen bij de kinderen van de naastgelegen groep. Voor de kinderen van de BSO is er een mooie, grote en gezellige binnenruimte. Voor de oudsten is een eigen ruimte ingericht.

Buiten spelen
Alle KDV groepen monden uit op de mooie natuur ontdektuin, waar de kinderen volop de ruimte krijgen om te ontdekken, spelen en leren. Er is een sprookjesbos, een heuvel met waterplezier, een wilgentunnel en voor de allerkleinsten een babytuin. Ook zijn er fruitbomen in de tuin aanwezig zodat we heerlijke peren, bessen en frambozen kunnen eten. Elke dag in ieder geval een half uur buiten spelen. Met de leuke bijkomstigheid dat je gewoon vies mag worden! Voor ieder kind zijn er laarzen en een overall, dus onbevangen spelen, ook als het weer misschien iets minder is.

Voor de BSO is er achterin de natuur ontdektuin een klein veldje met twee doeltjes waar ze kunnen spelen. Verder spelen we vaak op het ruime plein van basisschool Dynamis of een speeltuintje in de wijk.

BSO in de schoolvakanties
Tijdens de schoolvakanties gaan de kinderen naar SKH Ceder. Op deze locatie wordt tijdens de vakantie een uitdagend activiteitenprogramma aangeboden die meerdere weken loopt.

“Met leuke thema’s, activiteiten een gezonde dosis humor genieten wij elke middag! Het is een voorrecht om een bijdrage te kunnen leveren in het leven van ieder kind, dit dragen wij uit en hierdoor is het contact met ouders warm en persoonlijk.”

0229 299847
dynamis@kinderopvangwestfriesland.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport (KDV).
Lees hier het laatste GGD-rapport (BSO).

Back To Top