skip to Main Content

SKH de Grote Beer | 3+ | BSO

SKH de Grote Beer bevindt zich centraal in de Grote Waal in basisschool Ichthus, vlakbij het winkelcentrum en de kinderboerderij. Wij bieden buitenschoolse opvang (BSO) aan kinderen van alle basisscholen in de wijk (Zonnewijzer, Jules Verne en Ichtus) waar zij elkaar ontmoeten en samen spelen. Op donderdagochtend komen de 3-jarigen bij de Driesprong om zich op een natuurlijke manier voor te bereiden op de basisschool.

Binnen spelen
Op SKH de Grote Beer voelt ieder kind zich thuis. De kleinschaligheid en de samenwerking met school geeft onze kinderen veel mogelijkheden tot spel en activiteiten. We zijn uitdagend ingericht met knutsel- en bouwmateriaal, verkleedspullen en meer. Onze kinderen kunnen zich rustig terugtrekken op de bank, sportief bezig zijn in de speelzaal van de basisschool of creatief aan de slag in het handvaardigheidslokaal.

Buiten spelen
De BSO-kinderen kunnen hun energie helemaal kwijt op het rijk voorziene schoolplein van basisschool Ichthus met een klimhuis, rekstokken, een schommel, een zandbak, een tafeltennistafel en lekker veel ruimte om te voetballen, te skelteren of touwtje te springen.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties
Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen vanuit school naar SKH het Fluitschip. Op deze dagen wordt er, net als in de vakantie, een activiteitenprogramma aangeboden, die meerdere weken loopt. Zo ontmoeten zij  de kinderen van de wijk  en kunnen ze met elkaar samenwerken en samenspelen.

“Alles wat je aandacht geeft, groeit.”

0229 240 048
grotebeer@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Grote Beer-BSO.
Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Grote Beer-KDV.

 

      

Back To Top