skip to Main Content

SKH Ichthus | Peuterspeelschool | BSO

SKH Ichthus bevindt zich centraal in de Grote Waal in basisschool Ichthus, vlakbij het winkelcentrum en de kinderboerderij. Wij bieden buitenschoolse opvang (BSO) aan kinderen van alle basisscholen in de wijk (Zonnewijzer, Jules Verne en Ichtus) waar zij elkaar ontmoeten en samen spelen.

“Alles wat je aandacht geeft, groeit.”

Binnen spelen
Op SKH Ichthus voelt ieder kind zich thuis. De kleinschaligheid en de samenwerking met school geeft onze kinderen veel mogelijkheden tot spel en activiteiten. We zijn uitdagend ingericht met knutsel- en bouwmateriaal, verkleedspullen en meer. Onze kinderen kunnen zich rustig terugtrekken op de bank, sportief bezig zijn in de speelzaal van de basisschool of creatief aan de slag in het handvaardigheidslokaal.

Buiten spelen
De BSO-kinderen kunnen hun energie helemaal kwijt op het rijk voorziene schoolplein van basisschool Ichthus met een klimhuis, rekstokken, een schommel, een zandbak, een tafeltennistafel en lekker veel ruimte om te voetballen, te skelteren of touwtje te springen.

BSO in de schoolvakanties
Ook in de schoolvakanties zijn de kinderen van BSO Ichthus op eigen locatie. Op deze dagen wordt er een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden, die meerdere weken loopt.

Peuterspeelschool
De BSO werkt nauw samen met de peuterspeelschool. Peuters willen zelf de wereld ontdekken en nieuwe dingen leren. Een peuterspeelschool is hier een prachtige plek voor. Peuterspeelschool Ichthus nodigt kinderen uit om vrij te spelen maar ook gezamenlijk activiteiten te doen.

Twee- en driejarigen spelen met plezier en voelen zich prettig bij het aanbod en in de ruimte waar ze samenspelen. Met extra aanbod maken kinderen grote stappen vooruit in de ontwikkeling. De kinderen komen per week minimaal twee dagdelen van elk 4 uur naar de peuterspeelzaal. Tijdens de vakanties zijn wij gesloten. Meer informatie vindt u op www.peuterspeelzalenhoorn.nl

“De beste start voor de basisschool.”

0229 240 048
grotebeer@kinderopvangwestfriesland.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van de Peuterspeelschool
Lees hier het laatste GGD-rapport van de BSO

      

Back To Top