skip to Main Content

KlimOp | Peuterspeelschool | BSO

In basisschool de KlimOp is er opvang voor kinderen vanaf 2 jaar tot 13 jaar. De basisschool bevindt zich vlakbij winkelcentrum de Korenbloem, sporthal de Opgang, voetbalclub HSV en speelparadijs Ballorig. Wij bieden hier opvang aan kinderen van basisschool de Klimop, de Flierefluiter en de Rank en we bestaan uit twee BSO groepen.

Binnen spelen
We hebben bij de KlimOp een prachtig kasteel wat volop speelplezier biedt. In het kasteel bevindt zich een bouwhoek, en bovenop het kasteel een huis/poppenhoek. Kinderen kunnen naar hartenlust spelletjes spelen of knutselen aan de grote tafels en even rustig een boekje lezen of soms een film kijken of op de WII spelen bij de tv en op de bank.

Buitenspelen
De kinderen van de peuterspeelschool en BSO maken gebruik van het schoolplein wat deels als natuur ontdektuin is ingericht. Er zijn schommels, een basket, doeltjes en genoeg plek om met fietsjes of ballen te spelen. De gymzaal van school mogen we ook gebruiken bij bijvoorbeeld slecht weer.

BSO in de schoolvakanties
Ook in de schoolvakanties zijn de kinderen van BSO KlimOp op eigen locatie. Op deze locatie wordt er een gevarieerd vakantieactiviteitenprogramma aangeboden.

Peuterspeelschool
De BSO werkt nauw samen met de Peuterspeelschool. Peuters willen zelf de wereld ontdekken en nieuwe dingen leren. Een peuterspeelschool is hier een prachtige plek voor. Peuterspeelschool KlimOp nodigt kinderen uit om vrij te spelen maar ook gezamenlijk activiteiten te doen.

Twee- en driejarigen spelen met plezier en voelen zich prettig bij het aanbod en in de ruimte waar ze samenspelen. Met extra aanbod maken kinderen grote stappen vooruit in de ontwikkeling. De kinderen komen per week minimaal twee dagdelen van elk 4 uur naar de peuterspeelzaal. Tijdens de vakanties zijn wij gesloten. Meer informatie vindt u op www.peuterspeelzalenhoorn.nl

“De beste start voor de basisschool.”

0229 272 503
klimop@kinderopvangwestfriesland.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van de Peuterspeelschool.
Lees hier het laatste GGD-rapport van de BSO.

   

  

Back To Top