SKH de Kreek | KDV | TSO | BSO

Per september 2018 start op deze locatie een groep voor kinderdagopvang (0-4 jaar).

SKH de Kreek is gevestigd in basisschool Roald Dahl, welke gekoppeld is aan MFA de Kreek. Het duurzame gebouw is volledig van hout en energiezuinig in het gebruik. Wij bieden opvang aan 5 BSO groepen met kinderen van basisschool Socrates en Roald Dahl.

Binnen spelen
De groepen zijn op leeftijd ingedeeld. Elke groep heeft verschillende hoeken, zo hebben we in de groep Krekels (4 t/m 5 jaar) een knuffelhoek. In deze hoek liggen matrassen op de grond met veel kussens. Hier kunnen de kinderen rustig liggen en lezen, maar ook kunnen ze hier voorzichtig stoeien zonder zich te bezeren. Door ons open-deurenbeleid kunnen de kinderen van elke hoek gebruik maken. Voor de groep Koekedief (8 t/m 12 jaar) is er een eigen chill-hoek ingericht. Naast deze groepsindeling, mogen we gebruik maken van de Brede School Bibliotheek. Vooral op regenachtige dagen is het heerlijk om in de gezellig ingerichte BSB een boekje (voor) te lezen.

Buiten spelen
De buitenruimte is deels ingericht als natuur ontdektuin. We maken gebruik van het schoolplein van basisschool Roald Dahl om sport- en spelactiviteiten te organiseren en waar de kinderen lekker vrij kunnen spelen. Of we maken gebruik van het Johan Cruyff Court aan de overkant. Verder bieden wij service aan om uw kind naar sportvereniging te brengen.

Activiteitengericht
Ieder kind heeft zijn eigen basisgroep waar hij eet- en drinkmomenten heeft en altijd naar terug kan keren als veilige basis. Hiernaast kan uw kind per dag zelf kiezen waar hij/zij heen gaat om mee te doen met de activiteiten die worden aangeboden. De activiteiten gebeuren altijd onder begeleiding van één of meer pedagogisch medewerksters. Op deze manier kunnen kinderen altijd de activiteit kiezen die bij hen past en waar de behoefte ligt.

0229 743 103
kreek@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier de laatste GGD-rapportage van KDV de Kreek.
Lees hier de laatste GGD-rapportage van BSO de Kreek.