skip to Main Content

SKH de Molshoop | Thema BSO

Wij zijn gevestigd in Natuurpark MAK-Blokweer. Er is een boerderij, een natuurspeeltuin en een park. Wij zitten op 15 minuten lopen van het station Hoorn Kersenboogerd. De kinderen kunnen van alle scholen in Hoorn komen, wij regelen het vervoer!

Een dag bij de Molshoop:
Bij aankomst komen de kinderen gelijk aan tafel om zelf hun fruit, cracker en drinken te pakken. Hierna mogen ze vrij spelen in de natuur, op de schommel of helpen in de boerderij. Om 15.30 uur als alle kinderen binnen zijn, gaan we de dieren voeren. Alle kinderen krijgen een dier toegewezen welke ze mogen voeren.

Na het verzorgen van de dieren bieden wij elke week een nieuwe activiteit aan. Dit kan verschillen: knutselen, vogelhuisjes maken, kerst stukjes maken, speurtochten doen, naar de natuurspeeltuin of broodjes bakken boven de vuurkorf. Ook zijn er binnen genoeg spelletjes en knutselmateriaal te vinden waar de kinderen zelfstandig mee kunnen spelen mocht het weer minder zijn. Om 17 uur gaan we thee drinken, daarna mogen ze in de bovenruimte spelen en kunnen de kinderen worden opgehaald.

“Samen met de teams hoge kwaliteit kinderopvang neerzetten waarbij zowel kinderen, ouders als pedagogisch medewerkers tevreden zijn, is mijn grootste drijfveer.”

06 17002619
molshoop@kinderopvangwestfriesland.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Molshoop.

Back To Top