skip to Main Content

SKH de Musketiers | BSO

SKH de Musketiers bevindt zich in basisschool de Klimop vlakbij winkelcentrum de Korenbloem, sporthal de Opgang, voetbalclub HSV en speelparadijs Ballorig. Wij bieden opvang aan kinderen van basisschool de Klimop, de Flierefluiter en de Rank en we bestaan uit twee BSO groepen.

Binnen spelen
We hebben op de Musketiers een prachtig kasteel wat volop speelplezier biedt. In het kasteel bevindt zich een bouwhoek, en bovenop het kasteel een huis/poppenhoek. Kinderen kunnen naar hartenlust spelletjes spelen of knutselen aan de grote tafels en even rustig een boekje lezen of soms een film kijken of op de WII spelen bij de tv en op de bank.

Buitenspelen
Wij zitten in de basisschool de Klimop en maken gebruik van het schoolplein wat deels als natuur ontdektuin is ingericht. Er zijn schommels, een basket, doeltjes en genoeg plek om met fietsjes of ballen te spelen. De gymzaal van school mogen we ook gebruiken bij bijvoorbeeld slecht weer.

BSO in de schoolvakanties
In de schoolvakanties gaan de kinderen naar SKH de Ark. Op deze locatie wordt een vakantieactiviteitenprogramma aangeboden. Zo ontmoeten de kinderen van de wijk elkaar en kunnen ze met elkaar samenspelen.

0229 272 503
musketiers@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Musketiers.

         

Back To Top