SKH de Pontonnier | BSO

SKH de Pontonnier is een kleine, huiselijke BSO locatie in basisschool de Pontonnier en biedt ruimte aan max. 20 kinderen van basisschool de Pontonnier en basisschool het Kompas. Onze locatie bevindt zich dichtbij winkelcentrum de Huesmolen en het park Risdammerhout.

Binnen spelen
Het lokaal heeft een prachtig speelhuis waar kinderen zich bovenin heerlijk kunnen terugtrekken in de chill-ruimte. De groep beschikt over een bouwhoek , een poppenhoek en aan tafel kan er getekend worden en een spelletje gespeeld worden. Het naastgelegen gymlokaal gebruiken we bij slecht weer waar de kinderen zich heerlijk uitleven.

Buiten spelen
De locatie beschikt over een fijne speelplaats met een glijbaan en een klimrek om te klauteren. Er is een prachtig grasveld waar de kinderen lekker kunnen rennen, ravotten en verstoppen.

Brede School Risdam Zuid
SKH de Tweemaster en SKH de Pontonnier maken deel uit van de “Brede School Risdam Zuid”. Dit is een samenwerking tussen de drie basisscholen in de wijk, drie kinderopvangorganisaties, Stichting Netwerk en de Bibliotheek Risdam. Gezamenlijk stellen wij ons als doel dat kinderen elkaar ontmoeten in de wijk, dat zij hun talenten ontdekken en zelfvertrouwen krijgen. Maar ook willen we dat zij verantwoordelijkheid krijgen en nemen voor zichzelf en de omgeving.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties
Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen vanuit school naar SKH de Tweemaster. Op deze locatie wordt, net als in de vakanties, een activiteitenprogramma aangeboden die meerdere weken loopt. Zo ontmoeten de kinderen van de wijk elkaar en kunnen ze met elkaar samenwerken.

0229 763 900
pontonnier@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Pontonnier.