SKH het Spectrum | KDV | BSO

“Bij SKH het Spectrum mag ieder kind stralen!”

SKH het Spectrum is een begrip in de Kersenboogerd. Dankzij de goede samenwerking met basisschool Het Spectrum zijn we goed op weg om een kindcentrum te worden waar opvoeding, educatie, spelend leren en begeleiding naadloos in elkaar overgaan. SKH het Spectrum biedt opvang van 0-12 jaar en bestaat uit één KDV groep en drie BSO groepen voor kinderen van basisschool het Spectrum. De locatie bevindt zich vlakbij voetbalvereniging De Blokkers en het Willem Wiesepark.

Binnen spelen
SKH het Spectrum is een sfeervolle locatie die van vele speelgemakken is voorzien. De KDV groep is gesitueerd op de benedenverdieping. Het is een lichte, ruime groep waar kinderen worden uitgedaagd tot spel en spelend leren. In de huiselijke groepen ontvangen we de BSO kinderen na schooltijd met thee en een koekje. We proberen met elkaar een gezellige sfeer te creëren waar alle kinderen zich thuis en prettig voelen. Met voldoende tijd, ruimte en aandacht voor het individuele kind én voor de groep en met een prima op elkaar ingespeeld team van pedagogisch medewerksters zeggen niet alleen de kinderen, maar ook de ouders, zich hier thuis te voelen. Met een ruime gymzaal is er genoeg plek om te bewegen en te spelen.

Buiten spelen
Buiten hebben we een groot schoolplein tot onze beschikking waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Er staan verschillende speeltoestellen en er is voldoende spelmateriaal waarmee de kinderen zich kunnen uitleven. Ook door de sportieve activiteiten is buitenspelen voor ieder kind een feest.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties
De kinderen van de locaties SKH de Kameleon komen op woensdag en vrijdag vanuit school naar SKH het Spectrum. In de vakanties komen de kinderen van zowel SKH de Kameleon als SKH Do Re Mi er gezellig bij. Zo kunnen we op deze wat rustiger dagen toch een leuk activiteitenprogramma bieden, afgestemd op de verschillende leeftijden van de kinderen.

Dependance
Een van de BSO groepen maakt gebruik van de dependance van de school aan de overkant van de straat (Breitnerhof 220). De kinderen van deze groep gaan daar na school lekker eten en drinken. Vervolgens worden er in en om de school verschillende activiteiten geboden en spelen alle BSO groepen samen.

KDV: 0229 763 913
BSO: 0229 260 125
spectrum@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het GGD-rapport van SKH het Spectrum-KDV.
Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH het Spectrum-BSO.
Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH het Spectrum-BSO dependance.