SKH St. Jozef | BSO

SKH St. Jozef is een kleinschalige buitenschoolse opvang (BSO), bestaande uit één BSO-groep van 20 kinderen en is gevestigd in een mooi authentiek gebouw samen met de St. Jozefschool. In de omgeving ligt natuurpark MAK Blokweer. Naast de school in de buurt is er een klein speeltuintje waar kinderen kunnen spelen.

Binnen spelen
In de leefruimte is er voor iedereen iets te doen! In de groep hebben we verschillende hoeken zoals een chill hoek met zitzakken, een bouwhoek, een teken en knutselhoek en ook een spelletjeshoek. Kinderen kunnen er heerlijk spelen met Playmobil, maar ook samen een gezelschapsspelletje spelen. We hebben een zoldertje dat is ingericht als een huishoek met poppen, keukenspulletjes en een keukentje. Creatieve activiteiten worden volop aangeboden. Kinderen zijn vrij om te doen wat ze zelf willen. Kleuren en tekenen, kleien en schilderen; kinderen kunnen zich goed uitleven. Als het buiten regent, kunnen we gebruik maken van de speelzaal in school. Hier worden sport- en spelactiviteiten aangeboden. Lekker samen bewegen en spelen!

Buiten spelen
Op het ruime speelplein is van alles te doen. Hier wordt dan ook graag gebruik van gemaakt. Naast sport- en spelactiviteiten die aangeboden worden, kunnen de kinderen ook vrij spelen. Op het plein staat een klimschip, zandbak, klimmuur, duikelrek en een wilgentakkentent. Er is voldoende materiaal aanwezig om fijn te kunnen spelen.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties
Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen vanuit school naar SKH De Bussel. Op deze locatie wordt, net als in de vakanties, een activiteitenprogramma aangeboden die meerdere weken loopt. Zo ontmoeten de kinderen van de wijk elkaar en kunnen ze met elkaar samenwerken.

0229 763 901
stjozef@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH St Jozef.