skip to Main Content

SKH de Tamboerijn | KDV | 3+

De Tamboerijn is één van onze oudste locaties, prachtig en rustig gelegen vlakbij de binnenstad van Hoorn en het NS station. Binnen de ruim opgezette locatie bieden we kinderdagopvang van 0-4 jaar verdeeld over vier groepen: drie verticale groepen (0- 3 jaar) en een 3+ groep.

Binnen spelen
Op de groepen komen de kinderen tot rustig spel in de diverse hoekjes. Voor de baby’s zijn er boxen en een grote grondbox aanwezig om veilig in te kruipen en te spelen. De grotere peuters mogen met de deur open in kleine groepjes in de speelruimte in de grote hal spelen, zij vinden dit fantastisch! Met kussens in alle vormen en kleuren wordt een mooie baan gebouwd en vervolgens kan het klimmen en klauteren beginnen. Of ze spelen met de zandtafel of een andere uitdagende activiteit.

Buiten spelen
De natuur ontdektuin wordt door de kinderen dagelijks en met veel plezier gebruikt.  Daarnaast staan onze buitenbedjes in de tuin, direct naast de groepsruimte. In deze overkapte bedjes kunnen de baby’s heerlijk in de gezonde buitenlucht slapen.

Klik hier voor een virtuele rondleiding

De 3+ groep!
SKH de Tamboerijn heeft een groep speciaal voor alle kinderen van 3 tot 4 jaar, de 3+ groep. Maximaal 16 kinderen van 3 jaar werken spelenderwijs aan de vaardigheden die belangrijk zijn om een goede start te kunnen maken op de basisschool. We maken regelmatig uitstapjes naar het park, de stadsspeeltuin, iets wat bij het thema aansluit of de kleuterklas van de Mariaschool of Montessorischool.

In de binnenstad werken we steeds nauwer samen met de Mariaschool en Montessorischool. We willen naar twee integrale kindcentra met gezamenlijke visie. Bekijk de visies van Montessori kindcentrum (MKC) en IKC-Maria.

0229 210 800
tamboerijn@kinderopvangwestfriesland.nl 

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Tamboerijn.

Back To Top