SKH de Tweemaster | BSO

SKH de Tweemaster bevindt zich in basisschool de Tweemaster dichtbij winkelcentrum de Huesmolen en het park Risdammerhout. Er zijn twee BSO groepen van max. 20 kinderen.
Wij bieden opvang in twee verticale groepen met max. 20 kinderen in de leeftijd 4-12 jaar. Een groep Matrozen en een groep Piraten.

Binnen spelen
Het speelgenot begint al in de royale hal hal waar een hindernisbaan of hut gemaakt kan worden met speelmatten en speelkussens. Wij beschikken over een eigen keuken en een atelier waar heerlijk geknutseld wordt. In de sloophoek kunnen oude apparaten en spullen uit elkaar gehaald worden. Ook kan er getimmerd en gezaagd worden. In de groepsruimte wordt gegeten, gedronken en gepraat. Ook zijn er een poppenhoek, tekenhoek en bouwhoek gecreëerd en op de bank wordt regelmatig een boekje gelezen. 

Buiten spelen
Er is een ruim schoolplein met een grasveld rondom de locatie. Op het schoolplein hanteren wij het Johan Cruijff principe met veel uitdagend en divers sport en spelmateriaal en er is een tafeltennis tafel aanwezig.

Brede School Risdam Zuid
SKH de Tweemaster en SKH de Pontonnier maken deel uit van de “Brede School Risdam Zuid”. Dit is een samenwerking tussen de drie basisscholen in de wijk, drie kinderopvangorganisaties, Stichting Netwerk en de Bibliotheek Risdam. Gezamenlijk stellen wij ons als doel dat kinderen elkaar ontmoeten in de wijk, dat zij hun talenten ontdekken en zelfvertrouwen krijgen. Maar ook willen we dat zij verantwoordelijkheid krijgen en nemen voor zichzelf en de omgeving.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties
Op woensdag- en vrijdagmiddag komen de kinderen van SKH de Pontonnier en SKH de Musketiers bij ons op de locatie spelen. Op deze dagen wordt er net als in de vakanties, een activiteitenprogramma aangeboden die meerdere weken loopt. Zo ontmoeten de kinderen van de wijk elkaar en kunnen ze met elkaar samenwerken.

0229 299 111
tweemaster@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Tweemaster.