skip to Main Content

SKH de Wingerd | BSO

SKH de Wingerd is gevestigd in basisschool de Wingerd en biedt opvang aan een BSO-groep van 20 kinderen van 4 tot 12 jaar. In de buurt ligt wijkpark Bangaerde en zwembad De Wijzend. Wij zoeken zo veel mogelijk aansluiting bij de school en in de wijk bij het aanbieden van activiteiten.

Binnen spelen
Onze ruimte is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. De jongere kinderen kunnen heerlijk spelen in de huishoek met een ‘echt’ huis waar ze zich kunnen verkleden en opgaan in hun spel. De oudere kinderen kunnen zich uitleven op de computer of met de voetbaltafel. In de ‘chillhoek’ kunnen ze rustig een boekje lezen. Verder is er gelegenheid voor de kinderen om zich bezig te houden met uitdagende activiteiten.

Buiten spelen
Het ruime speelplein van De Wingerd beschikt over leuke toestellen en diverse buitenmaterialen, zoals een skelter, zodat kinderen uitgedaagd worden om lekker samen te spelen. Uitjes naar het wijkpark, de speeltuin en de kinderboerderij staan regelmatig op ons programma.

BSO op woensdag, vrijdag en in de schoolvakanties
Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan de kinderen vanuit school naar SKH de Bussel. Op deze locatie wordt, net als in de vakanties, een activiteitenprogramma aangeboden die meerdere weken loopt, zoals bijvoorbeeld koken of een bezoek aan mak Blokweer. De kinderen kunnen daarnaast spelen in de mooie natuurspeeltuin van deze locatie.

0229 297070
wingerd@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Wingerd.

   

Back To Top