skip to Main Content

SKH de Wissel | BSO

SKH de Wissel bevindt zich vlakbij NS-station Hoorn en is gevestigd in SBO de Wissel. De locatie biedt ruimte aan een groep met maximaal 14 kinderen. Naast de samenwerking met de school, werken we samen met Lijn5, Buurtnetwerk Stadskern en de bibliotheek. Voor extra ondersteuning op de groep hebben wij een korte lijn met Parlan.

Binnen spelen
Er is een fijne groepsruimte waar gebruik van wordt gemaakt. Verder kunnen wij gebruik maken van de gymzaal van de school.

Buiten spelen
Wij maken gebruik van het schoolplein van SBO de Wissel. Verder zijn er verschillende plekken in de buurt waar we gebruik van maken, zoals het hockeypleintje waar we met de kinderen vaak voetballen.

Vaste dagindeling
We houden een vast ritme van de dag aan. Na schooltijd worden de kinderen door ons opgehaald en drinken en eten daarna samen in de basisgroep. Tussen 16.00-17.00 uur worden er activiteiten aangeboden, die samen met de kinderen zijn bepaald. De kinderen kunnen kiezen tussen verschillende sport- en spelactiviteiten, creatieve activiteiten, koken of tuinieren.

BSO in de schoolvakanties
In de vakanties gaan de kinderen van de Wissel naar het IKEC toe. Zo ontmoeten de kinderen elkaar en kunnen met elkaar samenwerken en samenspelen.

Studiedagen
Op locaties die bezig zijn met de vorming van integraal kindcentrum (IKC) kan besloten worden om alle medewerkers te laten deelnemen aan een of meerdere studiedagen samen met school. Dit betekent dat de locatie op die dag niet open is. Deze uren worden dan ook niet in rekening gebracht. Voor meer informatie neem contact op met de pedagogisch medewerkers van de locatie.

0229 763 909 of 06 44 62 63 52

wissel@kinderopvanghoorn.nl

Lees hier het laatste GGD-rapport van SKH de Wissel.

   

Back To Top