skip to Main Content

Beterschapskaarten naar het Ziekenhuis

Bij SKH Miamondo hebben ze momenteel het thema “Bij de dokter”, naast een bezoek aan het ziekenhuis en ambulance horen hier ook diverse andere activiteiten bij. Met de gedachte “Als je ziek bent, dan krijg je een beterschapskaart” zijn de kinderen twee weken lang aan de slag gegaan om zelf beterschapskaarten te maken voor patiënten in het Dijklander Ziekenhuis. Na weken vol knutselen zijn ze op donderdag 6 februari langs het ziekenhuis gegaan om alle kaarten af te geven.

Miamondo schreef op facebook: “Wanneer je ziek bent krijg je natuurlijk graag een kaartje om boven je bed te hangen. Een grote envelop vol prachtige kaarten is afgeleverd en zal worden verspreid over de afdelingen. We hopen dat de mensen zich er een stuk beter van gaan voelen🌹”

Deze actie ging niet geheel onopgemerkt. Het Dijklander ziekenhuis reageerde met veel liefde en waardering, maar ook het NH nieuws was vol lof over deze actie. Het artikel van NH nieuws valt te lezen op: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/261549/lief-hoornse-peuters-brengen-beterschapskaarten-naar-het-dijklander

Maar vooral hopen we dat de patiënten zich iets beter voelen door deze mooie actie.

 

Back To Top