skip to Main Content

Noodopvang 24/7

Noodopvang 24 uur per dag 7 dagen per week

Om ouders in cruciale beroepsgroepen te faciliteren om hun werk te kunnen doen, is het van belang dat er naast de noodopvanglocaties ook voldoende opvangplekken voor 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Gemeenten hebben van de Rijksoverheid het verzoek gekregen om deze voorzieningen te coördineren. SKH heeft een 24-uurs noodopvang voor alle ouders uit de regio die werken in de cruciale beroepen. Als er behoefte is aan opvang overdag, in de avond, nacht en in het weekend kunnen zij terecht bij locatie SKH Miamondo, van Dedemstraat 6 in Hoorn, nabij het Dijklander ziekenhuis en NS-station.

De locatie is uitdagend ingericht voor alle leeftijden. De locatie heeft een huiselijke sfeer zodat iedereen zich thuis voelt. Er wordt gewerkt in familiegroepen, zodat broertjes en/of zusjes bij elkaar blijven. We zullen op deze locatie in ploegendiensten werken met een vast team van pedagogisch medewerkers, om ervoor te zorgen dat de kinderen zoveel mogelijk dezelfde medewerkers zien. Een veilige en gezonde omgeving en het bieden van emotionele veiligheid zullen wij te allen tijde, ook in een crisissituatie, waarborgen.

Het Dijklander ziekenhuis verzorgt voor de aanwezige kinderen en medewerkers de avondmaaltijd. De overige maaltijden zullen door SKH verzorgd worden.

 

Vanaf 8 juni 2020 tot 1 juli 2020 alleen voor zorgpersoneel nog 24-uurs noodopvang, klik hier om aan te melden

Back To Top