skip to Main Content

Nu een VVE peutergroep bij SKH de Ceder

Vanaf 1 januari 2020 bieden we op de peutergroep van SKH de Ceder ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Bij SKH de Ceder voldoen we aan de kwaliteitseisen om kinderen met een VVE indicatie te begeleiden. Deze indicatie wordt gegeven door het consultatiebureau.

 

Peuters voorbereiden op school is een vak apart. Jonge kinderen ontwikkelen zich en leren door (samen)spelen met andere kinderen en volwassenen in een uitdagende en kindvriendelijk ingerichte ruimte. In een veilige en vertrouwde omgeving, waar ook de ouders volop betrokken zijn en kunnen leren hoe ze hun kind ondersteunen in hun ontwikkeling. Al met één keer per week extra aanbod maken ze grote stappen vooruit in de ontwikkeling! SKH heeft om deze reden een speciaal aanbod om hen voor te bereiden op de basisschool.

 

Spelenderwijs worden kinderen geholpen om de stap naar de basisschool op een natuurlijke manier te nemen. We werken hierbij nauw samen met de kleuterklassen van basisschool de Ceder en de peutergroep van Stichting Netwerk. Als kinderen 4 jaar worden, zijn ze niet verplicht om door te stromen naar de Ceder. Ook kinderen die naar een andere basisschool doorstromen zijn bij ons welkom.

 

Spelen is leren en ontwikkelen

Back To Top