skip to Main Content

Onthulling nieuwe logo Kindcentrum Het Fluitschip

SKH en Het Fluitschip slaan de handen ineen

Op woensdag 18 december is de onthulling van het nieuwe logo door wethouder Samir Bashara, hiermee wordt het startsein gegeven voor een nóg intensievere samenwerking tussen kinderopvang en basisschool. In Kindcentrum Het Fluitschip wordt onderwijs en opvang geboden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij de onthulling kregen alle kinderen een mooie drinkfles die feestelijk in de lucht werd getoond. Kinderen, ouders en medewerkers zijn enthousiast over de start van deze mooie samenwerking.

Stichting Kinderopvang Hoorn en Stichting Talent delen dezelfde ambities: een leer-/ en ontwikkelomgeving creëren voor kinderen van 0-12 jaar, waar ieder kind meetelt, meedoet en zijn of haar talenten ontwikkelt. Er wordt hier optimaal samengewerkt tussen ouders, kinderen en professionals. In Kindcentrum Het Fluitschip krijgt deze gezamenlijke ambitie daadwerkelijk vorm. Het team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten staat voor één pedagogisch klimaat en één doorgaande ontwikkelingslijn. Opvang en onderwijs zijn zodanig op elkaar afgestemd dat het een stabiele basis biedt voor kinderen om op te groeien.

Kindcentrum Het Fluitschip is een fijne en vertrouwde omgeving waar kinderen kunnen ontwikkelen van baby naar zelfstandige 12-jarige. Op één locatie kunnen kinderen terecht voor dagopvang van 0-4-jaar, onderwijs en buitenschoolse opvang. Aan de Hogerbeetsstraat biedt Kindcentrum Het Fluitschip een centrale plek in de wijk waar opvang en school één zijn.

Kindcentrum Het Fluitschip is een plaats zijn voor kinderen uit de wijk, waar zij, naast gedegen onderwijs in de basisvaardigheden, met een breed aanbod op het gebied van cultuur, natuur, sport en sociale interacties in aanraking komen. Zo worden zij voorbereid op een volwaardige plek in de maatschappij, en wordt segregatie tussen de verschillende groepen leerlingen verminderd.

Back To Top