skip to Main Content

Noodopvang op werkdagen van 11 mei – 8 juni

Vanaf 11 mei zijn de scholen en opvang weer geopend, maar blijft de noodopvang voor ouders met een cruciaal beroep van toepassing. De noodopvang vanaf 11 mei tot 8 juni kan via de onderstaande knop worden aangevraagd. Heeft u al een contract met de opvang en heeft u bovenop het huidige aantal dagen in uw contract nog extra dagen noodopvang nodig? Vraag dan alleen de extra dagen aan.

Aanmeldformulier

Noodopvang voor kinderen van 0-4 jaar

Vraag bij voorkeur de noodopvang aan op de voor uw kind bekende locatie. Indien mogelijk plaatsen wij uw kind op de gewenste locatie, maar het kan ook zijn dat wij een alternatieve locatie aanbieden.

Noodopvang voor schoolkinderen

Voor schoolkinderen wordt de noodopvang tijdens schooltijd door school geregeld en na schooltijd door de BSO die gekoppeld is aan de school. Wij sturen uw aanvraag voor noodopvang door naar de betreffende school. Van school ontvangt u bericht over de noodopvang tijdens schooltijd en van ons ontvangt u bericht over de noodopvang buiten schooltijd.

Op scholen waar de kinderen geen hele dagen naar school gaan, verzorgen wij alleen de noodopvang vanaf de reguliere eindtijd van school. In dat geval neemt u zelf contact op met school voor de noodopvang tijdens schooltijd.

Let op: de noodopvang dient 2 dagen tevoren te worden aangevraagd (bijvoorbeeld uiterlijk maandagavond voor de woensdag)

Back To Top