skip to Main Content
Vacatures

Werken met kinderen is afwisselend, leerzaam en intensief. Het is dankbaar werk. Je bouwt een persoonlijke band op met de kinderen, je laat ze de wereld ontdekken, hun talenten ontplooien en in een groep functioneren. Bovendien laat je ouders met een gerust hart naar hun werk gaan. SKH is voor ouders, kinderen en medewerkers een aantoonbaar professionele, sociale organisatie, gericht op het belang van het kind. Per 1 januari 2021 gaan onze SKH en SKiK locaties samen verder als één stichting: Stichting Kinderopvang West-Friesland. Onze vertrouwde namen zijn ons echter dierbaar en zullen dan ook niet geheel uit beeld raken. Daar waar je SKH en/of SKiK leest, hoort of ziet, schrijven en spreken wij dan ook vanuit onze gezamenlijke stichting (Kinderopvang West-Friesland) en vice versa. 

Kwaliteit en pedagogisch beleid staan hoog in het vaandel
Medewerkers van Stichting Kinderopvang West-Friesland (SKH/SKiK) hebben volop invloed op de beleidsontwikkeling. Enkele voorbeelden zijn:

  • Meehelpen met het (verder) ontwikkelen van het pedagogisch beleid;
  • Bedenken en organiseren van activiteitenprogramma’s voor de BSO;
  • Meedenken over het personeelsbeleid bij de ondernemingsraad;
  • Evalueren en toetsen van het kwaliteitsbeleid en werkinstructies aan de praktijk.

Stichting Kinderopvang West-Friesland investeert in de opleiding van haar medewerkers
Jaarlijks wordt de medewerkers diverse scholing en cursussen aangeboden, waaronder pedagogische verdieping, het organiseren van activiteiten op de BSO, bedrijfshulpverlening of werkbegeleiding. Onze organisatie is continu bezig met vernieuwing. Bij ons sta je nooit stil! Lees meer over het werken op de groepen als pedagogisch medewerkster. Er zijn verschillende werkvormen bij onze organisatie.

Meer weten over werken bij Stichting Kinderopvang West-Friesland? Stuur een e-mail naar: sollicitatie@kinderopvangwestfriesland.nl

Back To Top