Vacatures

 

Werken met kinderen is afwisselend, leerzaam en intensief. Het is dankbaar werk. Je bouwt een persoonlijke band op met de kinderen, je laat ze de wereld ontdekken, hun talenten ontplooien en in een groep functioneren. Bovendien laat je ouders met een gerust hart naar hun werk gaan. SKH is voor ouders, kinderen en medewerkers een aantoonbaar professionele, sociale organisatie, gericht op het belang van het kind.

Kwaliteit en pedagogisch beleid staan hoog in het vaandel
Medewerkers van SKH hebben volop invloed op de beleidsontwikkeling. Enkele voorbeelden zijn:

  • Meehelpen met het (verder) ontwikkelen van het pedagogisch beleid;
  • Bedenken en organiseren van activiteitenprogramma’s voor de BSO;
  • Meedenken over het personeelsbeleid bij de ondernemingsraad;
  • Evalueren en toetsen van het kwaliteitsbeleid en werkinstructies aan de praktijk.

SKH investeert in de opleiding van haar medewerkers
Jaarlijks wordt de medewerkers diverse scholing en cursussen aangeboden, waaronder pedagogische verdieping, het organiseren van activiteiten op de BSO, bedrijfshulpverlening of werkbegeleiding. SKH is continu bezig met vernieuwing. Bij SKH sta je nooit stil! Lees meer over het werken op de groepen als pedagogisch medewerkster. Er zijn verschillende werkvormen bij SKH.

Opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Integrale Kindcentra BBL
Er is een nieuwe opleiding Pedagogisch Werk 4 gestart, helemaal gericht op de toekomst waarin samenwerking met onderwijs en jeugdzorg vanzelfsprekend zal zijn. Samen met ROC Kop van Noord-Holland, kinderopvang Kappio en SKH ontwikkelen we een driejarige opleiding PW 4, de eerste twee jaar BOL en het laatste jaar BBL. De leerlingen worden vanaf de start gekoppeld aan SKH en kunnen – bij voldoende prestaties- gegarandeerd in het derde jaar bij ons als BBL-er aan de slag. De lessen zijn in Schagen, maar stages en veel praktijklessen bieden we zelf op eigen locaties aan.

Aanmelden voor deze opleiding kan via Het ROC Kop van Noord-Holland, afdeling Welzijn.

Meer weten over werken bij SKH? Stuur een e-mail naar: sollicitatie@kinderopvanghoorn.nl