skip to Main Content

BBL-opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4

Maak je volgende stap in de kinderopvang bij Stichting Kinderopvang West-Friesland

In samenwerking met het ROC Kop van Noord-Holland biedt Stichting Kinderopvang West-Friesland een aantal werkervaringsplaatsen aan om je te specialiseren tot Pedagogisch Medewerker in een kindcentrum op mbo-4 niveau.

Wat houdt de opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker in?

Ben je in het bezit van een mbo-3 of mbo-4 diploma en wil je werken en leren combineren? Schrijf je dan in voor deze opleiding bij het ROC Kop van Noord-Holland. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd in Schagen. Het praktische gedeelte kun je leren op een van de locaties van Stichting Kinderopvang West-Friesland. Je staat dan 8 uur per week op een vaste groep en je wordt 8 uur per week flexibel ingezet, zodat je met meerdere locaties en opvangvormen kunt kennismaken. Je hebt een vaste werkbegeleider. Dit is een verkort BBL-traject met loonwaarde voor minimaal 16 uur per week en duurt:

  • 9 maanden, als je al werkzaam bent in de kinderopvang of de zorg;
  • 12 maanden, als je werkzaam bent in een andere sector.

Daarnaast volg je dus lessen op het ROC Kop van Noord-Holland in Schagen.
Als je al een diploma hebt in de kinderopvang op mbo-3 niveau dan ga je één dag in de week en één avond in de vier weken naar school, en duurt de opleiding 9 maanden.

Heb je een ander diploma, dan ga je de eerste 10 weken twee dagen per week (16 uur) naar school en daarna hetzelfde aantal uren als hierboven genoemd. De opleiding duurt dan voor jou 12 maanden.

De opleiding start eind augustus 2021.

Solliciteren?

Wil je bij Stichting Kinderopvang West-Friesland jouw werkervaring opdoen? Stuur dan je motivatie en cv naar sollicitatie@sciogroep.nl.  Vermeld dan welke talenten jij voor Stichting Kinderopvang West-Friesland meebrengt. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even bellen als je nog meer informatie wilt (0229 743 743).

Je kunt reageren tot 27 april 2021.

Meer weten?

Woon de digitale informatieavond bij op dinsdag 13 april 2021 om 19.00 uur.

Back To Top