skip to Main Content

Wat kost onze kinderopvang? 
Wij hebben als organisatie geen winstoogmerk en wij staan garant voor een hoge kwaliteit. Voeding, luiers, activiteiten en verzorgingsartikelen (zoals zonnebrandcrème) zijn bij onze prijs inbegrepen. In 2020 is onze prijs voor KDV vanaf € 8,17 per uur en BSO vanaf € 7,02 per uur.

Lees meer over onze mogelijkheden voor flexibele opvang of het opa&oma pakket.
Het is op de BSO ook mogelijk om losse vakantiedagen in te kopen.

Toeslagen
Voor werkende ouders biedt de overheid een tegemoetkoming in de kosten door middel van kinderopvangtoeslag. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u zelf een aanvraag te doen bij de belastingdienst: www.toeslagen.nl. Ook kunt u hier een proefberekening maken. Wij kunnen u hier eventueel bij assisteren.

Wat kost kinderopvang in Nederland? En hoe werkt de berekening van de kinderopvangtoeslag? In deze infographic staat het uitgelegd. Een handig hulpmiddel om de kinderopvangtoeslag aan ouders en andere geïnteresseerden uit te leggen.

Rekentool
Om de kosten van kinderdagopvang of buitenschoolse opvang te berekenen kunt u onze rekentool gebruiken. Hiermee berekent u, op basis van uw gegevens, anoniem en vrijblijvend, de totale kosten (inclusief toeslagen) voor uw kinderen. De algemene voorwaarden vindt u hier.

Nog niet overtuigd dat kinderopvang een meerwaarde heeft voor de ontwikkeling van uw kind? Bekijk dan dit korte filmpje:

Back To Top